Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

Muistettavaa

  • Kopiointi ja matkiminen kielletty.
  • Tarinat ovat omaa mielikuvitukseni tuotosta, mutta saattaneet saada inspiraatiota jostakin muusta.
  • Osa tarinoista voi olla hyvinkin lapsellisia, mutta minähän olen lapsi. Lapsen kuuluu kirjoittaa lapsellisesti. :)

Ajankohtaista

Pintakiiltoa horroksessa.

Minut on pakotettu horroksessa.

Tassusta tähdeksi horroksessa.

Sormenpään kantamattomissa horroksessa.

Alban herttuatar työn alla, not an more promises.

Alban herttuatar

Prologi valmiina - Aloitettu 8.11.2017 - Ei varoituksia

1700-luvun Norjassa kuhistaan Norjan kuningasparin tyttären ja tämän hovineidon kuolemasta. Samaan aikaan nuori espanjalainen, tuleva Alban herttuatar, Arya de Ganador saa tietää olevansa vain sivusuhteesta syntynyt tyttö, jonka syntyperä on pidetty salassa aina isänsä aviovaimon kuolemaan asti. Voiko aina niin kunnollisen Christian-isän veljen, Chuksin tyttären ja tämän hovineidon kuolemilla olla jotakin tekemistä kammottavan paljastuksen kanssa?

Lukemaan

Sormenpään kantamattomissa

0 lukua valmiina - Aloitettu 10.3.2017 - Ei yleisiä varoituksia

Grace Merlina Hatten on Yhdysvaltain presidentin, Dennet Feodor Hattenin tytär, poliitikko ja se, josta kaavaillaan seuraavaa presidenttiä sydänvikaisen ja ikälopun isänsä tilalle. Gage Shawn Cardozo on Venäjän nuori ja kokematon ulkoministeri ja kahden lapsen yksinhuoltaja. Kolmannen maailmansodan, ydinsodan puhjettua näiden kahden tiet kohtaavat ja molemmat muuttuvat jollain tapaa.

Lukemaan

Tassusta tähdeksi - Hallatähden tarina

0 lukua valmiina - Aloitettu 5.3.2017 - Ei yleisiä varoituksia

Halveksittu emo, luopio isä, ei sisaruksia. Mitättömistä lähtökohdista syntyneen Hallatähden tarina piskuisesta pennusta Myrskyklaanin päälliköksi.

Soturikissat - maailmaan ja alunperin erään tarinaroolipelissä mukana olleen hahmon elämänkaari ulkomuistista kirjoitettuna. 

Lukemaan

Minut on pakotettu

7 lukua valmiina - Aloitettu 0.00.2017 - Ei yleisiä varoituksia

Ashley Burdzy on puoliverinen. Siis hänen isänsä on tavallinen kuolevainen, liikemies ja miljönääri. 13-vuotiaan tyttösen äiti taas on nuoruden jumalatar Hebe. Ylihemmoteltu tyttö viettääkin juuri elämänsä kesää Puoliveristen leirissä pohtimassa mysteeristä ennustusta ja selvittelemässä äitinsä sotkuja.

Percy Jacksonin maailmaan ja Puoliveristen leiriin sijoittuva sarja.

Lukemaan

Pintakiiltoa

2 lukua valmiina + prologi - Aloitettu 14.10 - Ei yleisiä varoituksia

Pintakiiltoa sijoittuu kuvitteelliseen Hianollan valtakuntaan keskiajan loppupuolelle. Hovin epävarma taloudellinen tilanne sekä poliittinen arvo voivat molemmat pelastua vain yhdellä asialla. Tämä ratkaisu on hovin kauniin kuninkaantyttären Kleion naittaminen naapurivaltakunnan prinssi Eastonin kanssa. Kaikki ei kuitenkaan ole yksinkertaista, varsinkaan Kleion siskojen kateuden, katolisen kirkon arvovallan nousemisen tai prinssi Eastonin outojen mieltymysten lisäksi.

Lukemaan

©2018 Valtakunta - suntuubi.com