Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muuta

Linkit

Tekijänoikeudet

Kaikenlainen kopiointi on kiellettyä. Kaikki on Niken käsialaa, ellei toisin mainita.

Ylägrafiikan on tehnyt Nike. Kuva on CC0 lisenssoitu, mutta mainittakoon, että se on Pexelsistä. Tekstin molemmista fonteista voin kiittää daFontia ja tekijöitänsä. Otsikoiden fontit ovat Google Fontista.

Vieraskirjan koodi on Viimakourasta ja muu CSS-koodi on Niken käsialaa. Otsikko 2 liukuvärjäyskoodi- ja kuva ovat Colorzillan Gradient Editorilla tehdyt.

Luettelomerkki (discopallo) on CC0 lisenssoitu ja peräisin Good Free Photos -nimiseltä sivustolta.

Muut

Valtakunta on listattu Ensembleen.

Nike

Uteliaiden silmäparien iloksi tungin pienen esittelyn itsestäni tänne.

Mistä muualta Niken voi löytää?

Kohtalon Kynnet - Esiinnyn ylläpitäjän apulaisena & pelaajana nimimerkillä Nike (hahmoni siellä ovat Liljasyke, Usvatähti ja Lauluputous)

Asklepoison - Olen toinen ylläpitäjistä, Nike ihan vain

Niitynkukka - Esiinnyn ylläpitäjän apulaisena & pelaajana nimimerkillä Nike (hahmoni siellä ovat Pikkupuro ja Yötassu)

Kirjoja tai kirjasarjoja, joista pidän

J.K. Rowling Harry Potter -sarja, Suzanne Collins Nälkäpeli -sarja ja Alismaan tarinat, Rick Riordan Percy Jackson ja Olympoksen sankarit, Erin Hunter Soturikissat ja Uusi profetia, Christopher Paolini Perillinen -sarja, Lauren Oliver Delirium: Rakkaus on harhaa, Kuin viimeistä päivää, Kati Hiekkapelto Kolibri, Tera Lynn Childs Jumalten jälkeläiset, John Green Looking for Alaska ja Paper towns (luin siis englanninkielisinä, heh)

Nippelitietoa / faktoja

  • Asun Etelä-Suomessa Käyn yläkoulua ja suunnittelen lukioon menoa
  • Rakastan Kreikan mytologiaa ja lempijumaliani ovat Nike ja Hebe
  • Nimeni on nappaistu Kreikan mytologian voiton jumalattaren Niken mukaan (ei siis sen kenkämerkin)
  • Haaveena olisi nettisivukoodauksen pienimuotoinen osaaminen
  • Tykkään lukea kirjoja ja suosikkeja ovat fantasia

Historiaa

Ensiksi vähän omaa historiaani. :p Eli en ihan tarkkaan muista, mutta ensimmäiset sivuni olivat Valtakunnan tapaan personal, enemmänkin paikka piirustuksilleni (joissa ei ollut kauheasti kehumista, vaikka 9 v. Giggilina tai toisinaan Liinukk200x niistä olikin ylpeä). Tämä paikka oli aluksi nimeltään Giggilina, myöhemmin Liinukk200x. Kyllä, nuo nimet ovat 9 v. tytön keksimiä ja hyvin... hauskoja. Sitten olikin vähän taukoa nettisivumaailmasta, jona aikana pelasin aktiivisesti Howrse ja Moviestarplanet nimisissä peleissä. Sitten taas paluu nettisivumaailmaan, tälläkertaa virtuaalikennelin muodossa. Vk Riekku, jossa kuljeskelin nimellä Gilda. Myöhemmin Riekusta tuli grafiikoidenkopiointisivu Rusettiletti. Samoihin aikoihin ystävystyin myös Nektari nimisen henkilön ja Kupla nimisen sivuston ylläpitäjän kanssa. Pienen riidan jälkeen meistä tuli ystävykset ja muistelen edelleen Nektaria aina lämmöllä. Kuka muistaa Äpäkän ja Honolulun? Ei ehkä kovin moni, heh. Kuitenkin, kyseessä oli arvostelu- ja sivulistaussivu Äpäkkä. Myöhemmin keskityin vain arvosteluihin ja vaihdoin vielä myöhemmin osoitetta ja nimeä Äpäkästä Honoluluun. Kumpikin sivu kasvatti suosiotaan hyvin paljon ja oli melko suosittu. Kun juttu ei enää kiinnostanut, siirryin virtuaalihevosten puolelle. Vrt Pihla Marja, jossa olin nimellä Pima, oli hyvin pitkä prosessi. Rakastin tallia ja se saikin kerättyä kaksi kisaavaa hevosta. Myyntitalli Fire Hoof oli sitten seuraavaksi vauvani. Esiinnyin kyseisessä tallissa nimellä Exxi. Talli kuitenkin lopetti melko pian. Myöhempiä vaiheita en tarkalleen muista, mutta aloin pelata roolipeleissä. Ensimmäinen olikin vuonna 2014 WarriorCatsRpg, jossa olinkin jo nimellä Nike, muistaakseni. Silloinen hahmoni (sivu oli siis soturikissattarinaroolipeli) oli Hallatassu, myöhemmin Hallakasvo ja viimein Myrskyklaanin päällikkö Hallatähti. Tahdon pelaajista kiittää varsinkin Kuurakukan pelaajaa (jonka nimeä en muista), hän oli tärkein ja ihanin pelaaja koskaan. Myöhemmin olinkin muissa soturikissat ropeissa, mm. liityin Niitynkukkaan ja Kohtalon kynsiin, joista Kohtiksessa pelaan edelleen. Liityin myös Camp Half-blood, Pensieve ja Tengah Malam nimisiin roolipeleihin vuoden 2016 puolella.

Valtakunta on perustettu 12.10.2016. Sivusto on säilyttänyt alkuperäisen nimensä ja aiheensa alusta asti. Tarkoituksena oli siis aina vain tehdä paikka omille tarinoilleni ja myöhemmin pieniä muita lisäyksiä. Pääpaino on ollut aina tarinoillani. 

Vanhat versiot

Versio 1

Versio 2

Versio 3

Versio 4

Versio 5

 


Otsikko 1

Otsikko 2

Otsikko 3

Lihavoitu Kursivoitu Alleviivattu Linkki

©2018 Valtakunta - suntuubi.com