Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Ethän mainosta tai spämmää?

Linkinvaihtoon?

Linkinvaihtoon ovat tervetulleita kaikenlaiset sivut aiheesta riippumatta. Sivujen tulee kuitenkin olla sisällöltään asialliset. Huomautus: en ole enää hirveän aktiivinen linkkarikirjeiden lähettelijä, vaikka kirjeitä on ihana saada, huomioithan siis tämän, mikäli tahdot linkinvaihtoon!

Tilausulkoasu?

Tilaukset sähköpostiin delaluna@live.fi ja kysymykset vieraskirjaan.

Takaisin pääsivulle

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Den
Kotisivut: http://list.suntuubi.com/

06.12.2018 21:32
Sivunne on nyt listattu LIST sivulle!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:09
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.10.2018 14:36
Tulin lukemaan nyt Minut on pakotettu- tarinaa ja huomasin että me ollaan oltu joskus molemmat Camp Half-Bloodissa! Kävin siellä katsomassa ja siellähän minun hahmo (Cat Clark) vieläkin seisoo :) Kuinka pieni tämä maailma/Suomi/Suntuubin kirjoittajayhteisö onkaan!

Puoliveristarinoita on aina niin mukava lukea eikä tämäkään ollut poikkeus - ainoa valittamisen aihe on se, että lisää olisi vielä saanut olla ;P Kiva kun jatkoit sun hahmolla kirjoittamista, vaikka alkuperäinen rope onkin kuollut. Itsekin olen haaveillut siitä, että kirjoittaisin Catin tarinan taas uusiksi, tällä kertaa saattaen sen edes jonkinlaiseen päätökseen, mutta tähän mennessä olen tyytynyt pitämään Catin vain I Wonderlandin puoliveristarinan sivuhenkilönä. Ehkä sitten joskus vielä...

Jään odottamaan jatkoa, mutta jos siinä kestää, niin mitähän sitten seuraavaksi täältä lukisi?

Vastaus:

Oi kun tää suntuubi onkaan pieni! :D Hauska sattuma, oon itseasiassa stalkannu Camp Half-Bloodissa kaikkia hahmoja, myös sun ja muistakin miten aina ihailin sun tarinoita ja varsinkin niiden otsikoita (t. 13 v. Nike :D).

Mulla on nyt jäänyt tosiaan kirjoittelu paljon vähemmälle, mutta kuka tietää, jos päätyisin taas vähän kirjoittelemaan, Antiikin Kreikan kulttuuri kun on aina ollut lähellä sydäntä. <3

~ Nike

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

15.10.2018 13:19
Moro linkinvaihtaja ja hyvää ihanaa pitkää kaunista syksyä!

Lähin kirjoittelemaan tätä linkkarikirjettä kun edellisestä kerrasta on kulunut jo useampi kuukausi (muistaakseni???) ja paljon on tapahtunut.

Aloitetaanpa vaikka Isenin kuulumisista. Olen ollut super aktiivinen siellä, postaillut blogiin paljon (lähinnä Potter-teemaisia postauksia, esim. top 3 kirjat, leffat, hahmot jne…) ja oon mä tarinoitakin saanut päiviteltyä. Ladonin puutarhaan ollaan saatu värkättyä neljä lukua, Oletko lukinnut oven? -tarinaan on ilmestynyt kaksi lukua ja Poika joka rakastui -tarina on valmis (älkää lukeko, se on baska…). Metsän tyttären toinen luku on työn alla, mutta se edistyy hitaasti mutta varmasti. Yksi uusi runo löytyy sekä oma henk.kohtanen suosikkini, eli uusi novelli nimeltään Uppoamaton Sam, josta toivoisin mielelläni palautetta! :) Blogin puolella on siis ollut aktiivista, ihanasti jengi kommentoi postauksiin ja se piristää aina mun päivää huomattavasti. Vieraskirjan puolella on vähän hiljaisempaa ja toivon, että se siitä aktivoituu ja saisin enemmän palautetta teksteistä niin tietäisi mitä mieltä jengi on tarinoista/novelleista/runoista. Mutta ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on omat kiireensä, eikä aina kerkeä paneutumaan toisten teksteihin niin hyvin saati jättää palautetta.

Olen muutamalla sivulla yrittänyt aktiivisesti lukea ja käydä, mutta en ole kerennyt läheskään kaikkien linkinvaihtajien sivuille lukemaan ja perehtymään sivujen sisältöön. Haluaisin kyllä, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä. Mutta mä lupaan ja vannon tulla jokaisen sivuille joku päivä perehtymään sisältöön ja kommentoimaan muuten vain vieraskirjaan! Nythän olisi syysloma niin saattaisin löytää aikaakin siihen… ;p

Mulla henk.kohtasesti kuuluu todella hyvää. Tässä parin viime päivän aikana on uusi lääkitys alkanut vaikuttamaan todella hyvin, mun unentarve on vähentynyt ja jaksan silti mennä ja tehdä ja elää! Yksinkertaisesti sanottuna siis tuntuu hyvältä ja menee hyvin. AMKista viikon vapaa tekee hyvää ja ehkä jaksan jopa siellä koulunpenkillä nyt loman jälkeen kun on lääkitys pitkästä aikaa kohorillaan! Stressi on poissa ja olo on rentoutunut. Ja mua aivan ärsyttää, kun mulla meinaa loppua tekeminen, niin IRL kun Isengardissakin. Sitäkin sivua voi päivittää vain tiettyyn pisteeseen asti… :D

Mitäpä tänne suunnalle? Kertokaahan kaikin mokomin kuulumisia syksyn tiimoilta, onko syysloma suunnitelmia? Miten toi sivujen päivittely sujuu? Onko inspiraatitoa? Halloween suunnitelmia? Kertokaa kaikki!

Hyvää syksyn (tosi pitkän sellasen) jatkoja! <3

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 20:39
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

P.S. Täytyi täälläkin käydä katselemassa ja lukemassa tarinoita, kun kerran tänne asti tulin :) Luin Upper East Side Night Familystä kaiken, mitä siitä oli ulkona ja jäin odottamaan lisää. Vaikka en kauhusta tai trillereistä paljon pidä, olen niin addiktoitunut salamurhaaja- ja jengitarinoihin, ettei voisi uskoakkaan. Tekisi mieli vielä tulla toistekin lukemaan sinun puoliverisistä kertovaa tarinaasi, koska Rick Riordan-maailman fanfictio on aina worth it.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

22.09.2018 16:37
Hei, tässä pyytämänne arvostelu. Muistattehan linkittää Nefariouksen mahdollisimman pian?

Plussat [+]
+ tekijänoikeudet kunnossa
+ nätti ulkoasu
+ siisti etusivu
+ helppokäyttöiset sivut
+ sivujen simppelyys
Miinukset [-]
- vieraskirjan kuva, banneri yläkuvassa
Sanallinen arvostelu: Oikein nätit sivut sulla. Ulkoasu on siisti, ehkä vähän liian mustavalkoinen omaan makuun mutta todella yksinkertaistettu koodi joka näyttää aika kivalta. Etusivu on selkeä, esittelytekstissä tulee heti esille mitä sivuilta löytyy. Tekijänoikeudet kunnossa ja pidin erityisesti sisältö-sivun tarinoiden muodosta. Niiden esittelyt ovat hyvin järjestellyt ja yksinkertaiset. Pieninä miinuksina omaan silmään pisti etusivun yläkuvasta löytyvä banneri ja vieraskirjan kuva. Viekun kuvaa ei oikeastaan tarvitsisi, se katkaisee sivujen yhtenäisyyttä ja näyttää vähän tönköltä. Muuten oikein sievät ja simppelit sivut!
Arvosana [4-10]: 9½

Vastaus:

24.9.2018

Kiitoksia napakasta ja hyvästä arvostelusta! Lisäsin linkkinne.

~ Nike

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

19.08.2018 12:01
Hei linkinvaihtolainen! Kesä alkaa olla lopuillaan ja koulun penkit kutsuvat. Siksi olen päättänyt laittaa Tarinapuun määrittelemättömäksi ajaksi tauolle, koska haluan ainakin aloittaa uuden kouluvuoden rauhassa ja säästää kesän tuomaa valoa talven pimeisiin iltoihin. Lisäksi haluan tehdä Tarinapuuhun jonkinlaista remonttia ja hieman uudistaa paikkoja ilman, että kukaan näkee keskeneräisiä tekstejä sun muuta.
Toivottavasti tämä päivityskatkos ei häiritse sivujemme välistä linkinvaihtoa. Jos se kuitenkin on ongelma, siitä voi ilmoittaa chattiin, jonka jätän Tarinapuun tervetulosivulle.

Hyvää syksynalkua ja onnea opintoihin, jos sellaisia on tänä vuonna tulossa! :)

Vastaus:

Heippa! Itsellä juurikin lukio alkanut ja ehkä voidaan pikkuhiljaa jo kesä jättää lopullisesti taakse. Itsekin ajattelin tässä siirtää sivuni hieman talvisempaan/syksyisempään moodiin.

Hyvää syksynalkua myös sinne päin!

~ Nike

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

06.08.2018 17:18
Hei! Linkinvaihtolaiselta sellaisia pikaisia terveisiä, että jään määrittelemättömän mittaiselle tauolle kiireen, inspiraationpuutteen ja muiden syiden vuoksi. Palaan kuitenkin kirjoittelemisen pariin, kunhan olot ovat suotuisammat. Toivottavasti saamme kuitenkin pysyä linkinvaihdossa kanssanne.

Kiitos ja hyvää loppukesää!

Vastaus:

Hei! Kiitoksia ilmoituksesta ja toivottavasti saat inpistäsi takaisin. Linkkarin jatku tietenkin ok. :)

~ Nike

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 18:01
Hej ja ihanaa elokuuta!

Lähdin kirjoittamaan tätä linkkarikirjettä. koska edellisestä on jo sen verran aikaa, että koin uuden tilannepäivityksen tarpeelliseksi. Ensiksi Isengardin kuulumiset.

Sivuilla menee hyvin. En välttämättä kirjaudu sivuille enää joka päivä, mutta käyn kyllä kyyläämässä vieraskirjaa. Kirjoitan jatkoa tarinalleni Poika joka rakastui aina kun vain suinkin kykenen. Muutenkin Isengardissa on ihan mukavasti sisältöä tällä hetkellä, on runoja ja novelleja ja tarinoita sekä piirrustuskin siellä komeilee. Olen aika ylpeä siitä, että olen saanut niin paljon sisältöä sinne.

Mitäpäs minulle? Kesä lähenee loppujaan ja minunkin pitää palata kuun lopussa takaisin koulunpenkille ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen! Vähän saattaa jännittää. Vietin neljä päivää roadtripillä, Suomesta Latviaan, siellä telttailua jokunen päivä ja takaisin Suomeen. Oli hieno kokemus! Ja auto selvisi reissusta jättämättä meitä välille. :'D Nyt tiedossa olisi parhaan ystäväni äidin viiskymppiset ja sitten olisikin kohta aika mennä ottamaan jälleen uusi tatuointi! Onhan tässä vielä äksöniä.
!
No, minä lopettelen nyt tältä erää. Olisi kiva kuulla kuulumisia myös täältä suunnasta! Hyvää loppukesää! <3

Lakritsipiippu

Vastaus:

Heippa! Mukava kuulla, että sivullasi menee hyvin. On tässä ollut taas tavoitteena kirjoitella jossakin vaiheessa jotakin kirjeen tapaista linkkareille! :D

~ Nike

Nimi: Nike

20.07.2018 01:04
Yksityisviestiin vastaus:

Kiitoksia paljon! Linkkailen sivunne. :)

©2018 Valtakunta - suntuubi.com